Zomerterras in het Spinoza Park

Een podium, een barretje, gezellige zithoekjes… Telkens op de vrijdag, zaterdag en zondag gezellige dingetjes voor het hele gezin in het Spinozapark. Tussen 30 juli en 21 augustus gaat het gebeuren!
Frank Tomeï en Carla Leurs organiseren al 5 jaar het Zomerterras in Vlaardingen, dus ervaring en know how hebben ze volop. Dit jaar gaan ze voor het eerst naar het Spinozapark, met hetzelfde idee: gezelligheid en entertainment voor iedereen.
Frank: “Ieder weekend (vrijdag- en zaterdagavond van 6-11 uur en op de zondagmiddag tot 4 of 5 uur) zullen wij in het Spinozapark een park-terras organiseren. Gezellig buiten onder die mooie bomen genieten van leuke dingen, met een lekker drankje erbij… Denk maar aan zachte muziek, dingen voor kinderen: theater, een circusworkshop. Wij hebben veel rondgekeken in de buurt om alvast een idee te krijgen van de sfeer, de couleur locale op te snuiven... Wat voor mensen wonen hier? Wat vinden ze leuk?
In Vlaardingen is het Zomerterras al 5 jaar een groot succes. Volgens mij is het idee heel geschikt voor hier in het Spinozapark!”

Zie ook: www.zomerterras.nl


U kunt nu ook een fotoverslag van 15 mei 2004
in het Spinozapark bekijken.

U kunt vanaf nu een videoverslag van 15 mei 2004
in het Spinozapark bekijken.

Een goed verslag van de gezellige, nuttige dag (15 mei 2004)
tuinieren in het Spinozapark is vanaf heden online.